Skip to main content

Voorwaarden

Voorwaarden

 1. De huurprijzen van de Villa’s zijn gebaseerd op het gebruik van twee personen en een slaapkamer met badkamer.
 2. De grote villa’s Hijau en Abu Abu worden nooit aanvullend verhuurd aan meerdere personen niet behorend bij het gezelschap
 3. Villa Hijau en villa Abu Abu kunnen worden gehuurd voor 4 personen, uit een en hetzelfde gezelschap, waarbij de basis huurprijs wordt vermeerderd met een bedrag per persoon en gebruik gemaakt wordt van twee slaapkamers en twee badkamers.
 4. Villa Merah 1 & 2 is een gedeelde villa met ieder een eigen badkamer en pantry.
 5. Eventueel kan in villa Hijau en Villa Abu Abu tegen meerprijs een extra (kinder) bed worden bijgeplaatst en biedt dan plaats voor 5 personen.
 6. Bij een verblijf langer dan 4 nachten is een gratis shuttle beschikbaar vanaf het vliegveld of vanaf de fast boat terminal in Bangsal of Teluk Kodek. Er is geen shuttle beschikbaar vanaf de slow Ferry in Lingsar. Bij een verblijf langer dan 7 dagen is de return shuttle ook gratis,
 7. Bij het accorderen van een reservering is een aanbetaling via een internationaal bankaccount van 25% van de huursom vereist.
 8. Drie weken voor de aankomstdatum dient te volledige huursom te zijn voldaan.
 9. De standaard op de website aangegeven huurprijs kan bij de reservering worden aangepast. Afhankelijk van de gekozen verblijfsduur wordt een korting op deze standaard huurprijs verrekend.
 10. Indien gebruik gemaakt wordt van een flexibel huurtarief, is volledige restitutie bij annulering 7 dagen voor aankomst van toepassing. Dit geldt niet voor het standaard huurtarief.
 11. Uw verblijf is inclusief ontbijt en inclusief 11% verblijfsbelasting.
 12. Overige uitgaven tijdens het verblijf dienen contant te worden afgerekend aan het eind van het verblijf in IDR. Er zijn geen PIN of Creditcard faciliteiten.
 13. Indien uw reservering vanwege overmacht door ons moet worden geannuleerd, ontvangt U uw reserveringsbedrag volledig terug.

Bankaccount:

Wise
SWIFT/BIC. :RWIBEB1XXX.
International Bank Account Number (IBAN)  BE95967303512558
Name: HUBERTUS E.H van T Veld

Wise adress
Avenue Luoise54 Room S52
Brussels 1050
Belgium

Mis je volgende droomvakantie niet